NESTE OIL Mantunkulma

Tervehdys!

Olen mukana kevään 2021 kuntavaaleissa Lempäälässä!

Facesta minut löytää: www.facebook.com/paikallisvaikuttajajani.seppala
Netissä: janiseppala.fi

FB_IMG_1611084291805  

Olen Jani Seppälä, 45-vuotias Mantunkulman Nesteen yrittäjä ja perheenisä Lempäälästä. Perheeseeni kuuluu vaimoni Erja, kaksi lasta ja mukana perheessämme pyörii myös kaksi maltankoiraa, Happy & Lucky.

Vaaleissa olen mukana nyt toista kertaa. Ensimmäiseissä vaaleissani sain 48 ääntä, joka oikeutti varavaltuutetun paikkaan. Lisäksi sain luottamustehtävikseni Lempäälän Lämpö Oy:n hallituksen puheenjohtajuuden ja Lempäälän Energian hallituksessa olen ollut varapuheenjohtajana. Olen jäsenenä myös Elinkeinopoliittissa yhteistyöryhmässä edustamassa Lempäälän Yrittäjiä.

Nämä luottamustehtävät ovat olleet oikeita energia-alan näköalapaikkoja. Olen saanut olla mukana Viialantien lämpövoimalan hankkeessa ja LEMENE-hankkeessa, ainutlaatuisessa energiayhteisössä.

Jatkossakin haluan olla vaikuttamassa oman kotikuntani asioihin.

Tässä muutamia asioita, joita aion ajaa seuraavalla valtuustokaudella, mikäli minut valitaan:

Nova Lempäälä, kuntakeskustan kehittäminen. Yrittäjyyden tukeminen niin, että valmistuviin liiketiloihin löydetään yrittäjät ja huolehditaan myös junaradan toisen puolen elinvoimaisuudesta.

Turuntien kevyen liikenteen väylä. Kannatan kevyen liikenteen väylän rakentamista Turuntien reunaan Miemolasta Lempäälän keskustaan. Väylä tulisi jatkaa etelässä aina Pyhällön risteykseen asti palvellen jatkossa myös Mattilan kylän asukkaita. Myös suunniteltu Halkolanpuisto tarvitsee turvallisen kulkuyhteyden Maakalan ja Miemolan kylistä. Olen allekirjoittanut asiassa kuntalaisaloitteen.

Koulukyydin raja takaisin 3 kilometriin! Lempäälän tulee tarjota lapsiperheille parempaa palvelua, mitä laki vaatii. Lisäksi kannatan kyläkoulujen säilyttämistä. Kouluissa tulee panostaa työrauhan vaalimiseen ja koulukiusaamisen estämiseen. Olen #äänilapselle ehdokas.

Ehdokkaalle_2_Twitter_1120x560

Keskustasaaren lähimatkailu: Nyt kun Hääkiven alueelle ollaan järjestetty Ideakilpailu alueen kehittämiseksi niin tulisi myös keskustasaaren vesistö avata kokonaan kierrettäväksi vesiteitse. Myllyrannan tapahtumapuistoa tulee kehittää edelleen. Lempäälän sijaintia vesimatkailun solmukohtana tulee hyödyntää paremmin.

Lempäälän tulee markkinoida itseään aktiivisesti, tuotava esiin esimerkiksi hyviä yhteyksiä (lähijuna) saadakseen uusia asukkaita ja yrityksiä kuntaan. Kunnan elinkeinopolitiikan tulee olla aktiivista.

Kunnan ei tule pakkolunastaa missään olosuhteissa yksityisen maita. Sen sijaan Lempäälän tulee parantaa maapoliittista ohjelmaa alkamalla kaavoittamaan myös yksityisten maita.

NESTE OIL MANTUNKULMA, MANTTAALITIE, 37500, LEMPÄÄLÄ - PUH. (03) 375 0010